Технологія
ФГ «ГРИКО» є одним із перших в Україні підприємством з виробництва печериць – свіжих, культивованих, охолоджених, повністю побудоване на основі голландської технології вирощування грибів.
Основними принципами голландської технології вирощування печериць є організація зростання грибів на багатоярусних стелажах, що завантажуються на початку кожного виробничого циклу свіжим грибним компостом.
Для забезпечення нормального перебігу технологічного процесу у цеху вирощування грибів передбачаються автоматичні роботи системи обігрівачів, вентиляторів та холодильного обладнання, а також регулювання та контроль параметрів мікроклімату в камерах вирощування грибів за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення.
Основними етапами технологічного процесу вирощування грибів є:
-вивантаження свіжої партії сировини на багатоярусні стелажі з вирощування печериць;